Google Ads

Эффективно реклама з'являється у потрібному для користувача місці і на потрібний час. Реклама Google Ads дає вам можливості контролювати ці фактори

Ми допоможемо вам

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

    Професіоналізм заснований на знання

    Співпраця з нашими фахівцями дозволяє досягти найкращих результатів рекламних кампаній Google. Знання в рекламі, що постійно поглиблюється, дозволяє ефективно та оптимально налаштовувати всі види реклами в пошуковій системі. Фахівці допомагають у виборі відповідних форм реклами та їх змістової чи візуальної складової, коригують графік показу рекламних оголошень.

    Спеціалізована підтримка

    Наші фахівці постійно вдосконалюють свої навички – їхнє навчання завершується іспитами Google Advanced. Отримані рекламні сертифікати дозволяють нам зберігати статус Партнера Google. Це ряд переваг для вашої рекламної кампанії, оскільки облікові записи професійних агентств отримують професійну та регулярну підтримку від Google. Завдяки цьому платна реклама google adwords ще краще налаштовується та досягає очікуваної цільової групи.

    Моніторинг просування компанії

    Ще одна перевага довірити Рекламу спеціалістам – це їхнє професійне відстеження та регулярний аналіз ходу рекламної кампанії. Професійна оптимізація показника якості рекламних оголошень дозволяє ефективно проводити кампанію з мінімальними витратами.

    Звітність про ефективність

    Ми надаємо звіти про результати нашої роботи. Зв'язуємо обліковий запис Реклами з обліковим записом Google Analytics, в якому ви можете постійно перевіряти результати ефективності реклами в пошуковій мережі. Ми прозорі – ми хочемо, щоб ви знали про наші дії і мали міцну основу, щоб нам довіряти.

    Етапи налаштування контекстної реклами Google

    Процес роботи
    01

    Підготовка рекламного проекту

    Стадія узгодження пріоритетів та опрацювання аудиторій рекламного проекту. В рамках підготовчих робіт ми подбаємо про текст оголошення та його клікабельність. Вивчимо ваших конкурентів та розробимо ефективну стратегію розвитку.

    02

    Розробка основи рекламної кампанії

    Налаштуємо режим показів об'яв та список ключових слів, проведемо розбір тих запитів, які не підходять (мінус-слова). Якісне мінусування сприяє надходженню релевантної аудиторії на веб-ресурс.

    03

    Налаштування контекстної реклами в Google

    Проведемо безпосереднє настроювання контекстної реклами в Google Ads. Встановимо раніше підібрані параметри кампанії та, якщо потрібно, додаткові розширення. Для максимальної ефективності підберемо список майданчиків, що підходять за тематикою оголошень.

    04

    Супровід рекламної кампанії

    Команда inDev Group відстежує проміжні результати запуску контекстної реклами, потім виходячи з отриманих показників, вносить коригування, розробляє рекомендації щодо оптимізації налаштувань рекламної кампанії.

    05

    Аналітика

    Результати всіх заходів з просування сайту необхідно постійно аналізувати, потрібно оцінювати їхню ефективність і доцільність подальшого застосування. Тільки так можна знайти оптимальні шляхи розкрутки, оптимізувати бюджет і досягти найкращих результатів у відносно короткі строки. Без аналітики всі дії здійснюються фактично наосліп, а результати часто стають непрогнозованими. Працювати так ми не рекомендуємо!

    06

    Звітність

    Вичерпна та прозора звітність допомагає клієнту побачити, які роботи виконані, куди спрямовані його кошти та яких результатів вже вдалося досягти на конкретному етапі. Розкрутка сайту під закордонний ринок вимагає особливо ретельного й регулярного аналізу з наданням звітності, оскільки він дуже мінливий. Потрібно вміти швидко адаптуватися. А якщо не бачити результатів просування, робити це просто неможливо.

    Обговоримо проєкт

    Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!

      Микола Кисель

      SEO

      Допомагаю своїм клієнтам вирішувати складні бізнес-завдання за допомогою кастомних IT-рішень

      10+
      років у компанії
      100+
      успішних проєктів

      Комплексні рішення

      Ціни та рішення

      01

      Просування сайту послуг

      Від 500$
      Замовити
      02

      Просування інтернет-магазину

      Від 1000$
      Замовити
      03

      Закордонне просування

      Від 1500$
      Замовити

        Часті запитання

        відповідаємо на найпоширеніші питання

        01

        Який порядок робіт на початку співпраці?

        Перед запуском кампанії ми виконуємо ретельну підготовку:

        1) Узгоджуємо пріоритетні напрямки. 2) Опрацьовуємо цільову аудиторію. 3) Збираємо семантику.

        4) Розробляємо клікабельний текст оголошення за всіма правилами маркетингу.

        5) Встановлюємо оптимальні ставки та регулярно коригуємо їх, щоб досягти максимального ефекту від бюджету. Щотижня – аналіз результатів та А/В тестування.

        02

        Як швидко відбувається запуск контекстної реклами Google?

        3-8 днів. За цей час ми:

        1) Проробляємо нішу.

        2) Збираємо ключові слова та створюємо карту запитів.

        3) Розробляємо варіанти оголошень.

        4) Налаштовуємо покази в кабінеті замовника та запускаємо кампанію.

        Наступні 2 тижні – збираємо результати, тестуємо та коригуємо покази. За рахунок регулярних коригувань та моніторингу позицій вартість реклами знижується, а ваші прибутки збільшуються. Тому що ми вміємо це робити.

        03

        Коли чекати результат від Google Ads

        Правильно таргетована контекстна реклама в тандемі з текстом оголошення, що «чіпляє», дасть перші результати в найближчі дні. За підсумками тестового запуску фахівець дивиться на результати і за необхідності проводить переналаштування таргетингу, щоб кампанія приносила ще більше трафіку. Важливо, щоб оголошення направляло користувача за посиланням на якісну сторінку з цікавим контентом та продаючими елементами. Інакше контекстна реклама не дасть ефекту – так, за посиланням перейдуть, але сторінку дуже швидко закриють.

        04

        Яка вартість послуги?

        Вартість просування сайту в Google залежить від багатьох факторів:

        • розмір сайту;
        • рівень конкуренції;
        • технічний стан ресурсу;
        • вік домену;
        • доменна зона.

        Фахівцям необхідно ретельно вивчити ресурс, перш ніж вони зможуть розрахувати бюджет для його розкручування. Саме тому перший етап у переліку робіт – технічний аудит.

        Якщо ви хочете визначити точну вартість розкрутки ресурсу або отримати безплатну консультацію, можете зв’язатися з нами телефоном, або у будь-який зручний для вас спосіб, вказаний на сайті.