Розробка веб-сервісів

Використовуйте інструменти, що можуть працювати безпосередньо з браузера

Ми допоможемо вам

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

    Забезпечуємо масштабування

    Створюємо надійні системи, які можуть масштабуватися до кількох ядер на одному або кількох серверах у мережі. Масштабовані системи можуть обробляти дедалі більший обсяг роботи та посилювати розраховані на багато користувачів взаємодії.

    Забезпечуємо максимальну надійність

    Розробляємо системи, стійкі до відмов компонентів, включаючи програмні та мережеві збої і гарантуємо високу доступність контенту користувача. Наша мета – нульовий час простою системи.

    Забезпечуємо грамотну оптимізацію

    Максимально ефективно використовуємо апаратні ресурси під час роботи з великими наборами даних. За необхідності оптимізуємо використання пам'яті та доступної обчислювальної потужності з використанням керованих подіями та розподілених архітектур. Наші фахівці використовують стислі мови для досягнення вищої продуктивності з меншою кількістю рядків коду.

    Забезпечуємо стійкість до високих навантажень

    Організуємо високу обчислювальну швидкість та безперебійну роботу з коротким часом відгуку. Використовуємо можливості балансування навантаження та хмарних обчислень для ключових користувацьких операцій та обробки даних у реальному часі для підвищення продуктивності.

    Комунікація із клієнтами

    Клієнти регулярно отримуватимуть оповіщення, свіжу інформацію, відповіді на свої запитання. Корпоративний сайт є інструментом, який допомагає налагодити комунікацію з потенційними та наявними клієнтами. А головне – побудувати довірчу взаємодію. При цьому процес значно спрощується й навіть автоматизується на певних етапах.

    Актуалізація інформації

    Створення корпоративного сайту дає змогу швидко оновлювати інформацію, підтримуючи її актуальною. Діліться новинами компанії, ставайте відкритими перед партнерами та клієнтами, це шлях до зростання та підвищення іміджу. Легко оновлювати ціни, асортимент, надавати потрібну та актуальну інформацію. Повідомляйте про зміни, особливі пропозиції й влучайте прямо в ціль.

    Масштабування компанії

    Деякі завдання корпоративного сайту гарантують зростання компанії. Це відбувається шляхом залучення нових клієнтів, розширення географії впливу та розширення цільової аудиторії. Крім того, корпоративні сайти допомагають виявляти потенційних партнерів та організовувати вигідні для компанії співробітництва та угоди. А це веде до зростання та масштабування.

    Вибудовування іміджу

    Ваші потенційні клієнти та партнери дивляться, як виглядає сайт, яка надається інформація, і що ви пропонуєте. Розміщення фотографій підприємства, детальна інформація про компанію, відгуки клієнтів, розміщення сертифікатів – це позитивно впливає на імідж. Ставайте відкритими, спілкуйтеся з клієнтами зрозумілою для них мовою і їх лояльність не матиме меж. Довірча взаємодія – запорука успішного іміджу та отримання постійних клієнтів.

    Етапи розробки сайту під ключ

    Процес роботи
    01

    Дослідження та формування ТЗ

    Обговорення з клієнтом його побажань, очікувань щодо структури та логіки влаштування особистого кабінету на сайті Чітке ТЗ із термінами здачі проекту

    02

    UI/UX дизайн

    Розробка зручного інтерфейсу та інтуїтивно зрозумілого візуалу особистого кабінету. Затвердження дизайну з клієнтом Прототип екранів особистого кабінету із зручним інтерфейсом

    03

    Розробка кабінету

    Написання програмістами коду та верстка нових сторінок. Подальше тестування розробленого продукту Готова технічна частина проекту

    04

    Інтеграція

    Вбудовування нового функціоналу в сайт, його подальша інтеграція з гаманцями, платіжними системами, чат-ботами та ін. Продукт попередньо готовий до релізу

    05

    Реліз та підтримка

    Реліз та подальший запуск проекту, гарантійне та післягарантійне обслуговування корпоративного порталу Клієнт задоволений якістю корпоративного сайту

    Обговоримо проєкт

    Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!

      Микола Кисель

      SEO

      Допомагаю своїм клієнтам вирішувати складні бізнес-завдання за допомогою кастомних IT-рішень

      10+
      років у компанії
      100+
      успішних проєктів

      Комплексні рішення

      Ціни та рішення

      01

      Розробка складних сайтів

      Від 10000$
      Замовити

        Часті запитання

        відповідаємо на найпоширеніші питання

        01

        Що таке веб сервіс?

        Веб-сервіс – це сучасний інноваційний продукт, що допомагає бізнесу вирішувати завдання та пропонує ефективні інструменти його клієнтам. Впровадження веб-сервісу в бізнес дозволяє автоматизувати процеси, прискорити взаємодію між компанією та клієнтами. Інакше кажучи, інтернет-сервіс дозволяє вивести бізнес на якісно новий рівень.

        02

        Як замовити створення сервісу?

        Ви можете замовити створення сервісу в компанії WEZOM. Напишіть нам, а краще – зателефонуйте або прийдіть особисто для отримання детальної консультації. Фахівець відповість на всі ваші запитання та розрахує приблизну вартість вашого майбутнього проекту. Звертайтеся, давайте разом виведемо ваш бізнес на новий рівень розвитку.

        03

        Як формується вартість у розробці веб - сервісів?

        Ціна розробки веб-сервісу залежить від багатьох факторів. І питання тут не лише в майстерності дизайну та розмаїтті функціонала ресурсу. Ще вартість залежить від складності проекту, інтегрованих сторонніх сервісів, оптимізації. А ще на ціну впливає розмір та досвідченість залученої команди розробників. Зателефонуйте нам й менеджери розрахують ціну вашого проекту.

        Особливості створення web сервісу

        Що таке веб-сервіси? Це сучасний програмний продукт, який дозволяє вирішувати різноманітні бізнес-завдання. Його основна мета – покращити низку процесів, що відбуваються в компанії. Завдяки автоматизації комунікативних, комерційних та адміністративних процесів завдяки диджиталізації компанія позбавляється багатьох складнощів.

        Головна особливість інтернет сервісу полягає в тому, що він може працювати як незалежний продукт, так і інтегруватися до вже готових систем. Це унікальна розробка, яка впроваджується у конкретний бізнес для вирішення конкретних завдань.

        Чи всім потрібні такі сервіси? Все залежить від потреб. Якщо компанія займається продажем товарів та реалізовує їх через свій сайт та офлайн точки продажу, то впроваджувати якісь інструменти не обов’язково. Хоча навіть у такому разі онлайн-сервіс значно розширить можливості. Наприклад, це може бути калькулятор або консультант онлайн. Також варто враховувати, що веб-сервіс коштує недешево, тому варто оцінити рентабельність впровадження нових технологій.

        Проте, для багатьох сфер бізнесу розробка web сервісів є не лише корисною, але й необхідною. Такий продукт допоможе вивести бізнес на новий рівень, масштабувати його та просувати на ринку. Використання буде корисним:

        • виробничим компаніям;
        • медичним компаніям;
        • ресторанному бізнесу;
        • туристичному бізнесу;
        • салонам краси;
        • фітнес-центрам та спортивним клубам;
        • автомайстерням, автомийкам.

        Автоматизація багатьох процесів дозволить значно знизити витрати на обслуговування, збільшити ефективність компанії, швидкість обробки замовлень, комунікацію з клієнтами. Впровадження web сервісів допоможе впорядкувати дані мережі закладів, впровадити єдині бази та налагодити комунікацію як з клієнтами, так і всередині компанії.

        Реалізувати онлайн сервіс можна в будь-якому вигляді:

        • особистий кабінет на наявних майданчиках;
        • сервіси для обміну інформацією всередині компанії;
        • бази даних, об’єднані з кількох філій компанії;
        • комунікаційні майданчики для взаємодії між клієнтами та компанією;
        • різні види калькуляторів;
        • сервіси для складання фінансових звітів;
        • інструменти документообігу та формування звітів та даних аналітики;
        • програми обробки заявок та оформлення замовлень;
        • ресурси для зберігання інформації;
        • онлайн консультанти та чат-боти.

        Це лише незначна частина інструментів, які можна створити. Розробка Інтернет-сервісу орієнтується на потреби бізнесу. По суті це індивідуальний інструмент, який виконує конкретні завдання.

        Перед початком розробки web сервісів важливо зрозуміти, до якої категорії він належатиме: для внутрішньої роботи та вирішення локальних завдань, або для зовнішньої роботи з клієнтами та цільовою аудиторією. У першому випадку створюються інструменти, що полегшують роботу компанії, а також виводять багато процесів в режим автоматизації. У другому випадку розробляються інструменти для збільшення впізнаваності бренду, підвищення лояльності та збільшення доходу завдяки зростанню кількості клієнтів.

        Головна перевага інтернет-сервісу полягає в тому, що це унікальний індивідуальний продукт. Це не коробкове та шаблонне рішення, яке можуть впроваджувати ваші конкуренти. Бізнес отримує максимальну вигоду, оскільки web сервіс створюється виключно під особисті потреби та завдання.

         

        1. Головна
        2. /
        3. Web розробка
        4. /
        5. Розробка веб-сервісів