Розробка сайту з особистим кабінетом

Якщо вас не влаштовує жоден із варіантів

Ми допоможемо вам

Замовте безкоштовну консультацію – наші експерти підберуть найефективніше рішення

    Забезпечуємо масштабування

    Створюємо надійні системи, які можуть масштабуватися до кількох ядер на одному або кількох серверах у мережі. Масштабовані системи можуть обробляти дедалі більший обсяг роботи та посилювати розраховані на багато користувачів взаємодії.

    Забезпечуємо максимальну надійність

    Розробляємо системи, стійкі до відмов компонентів, включаючи програмні та мережеві збої і гарантуємо високу доступність контенту користувача. Наша мета – нульовий час простою системи.

    Забезпечуємо грамотну оптимізацію

    Максимально ефективно використовуємо апаратні ресурси під час роботи з великими наборами даних. За необхідності оптимізуємо використання пам'яті та доступної обчислювальної потужності з використанням керованих подіями та розподілених архітектур. Наші фахівці використовують стислі мови для досягнення вищої продуктивності з меншою кількістю рядків коду.

    Забезпечуємо стійкість до високих навантажень

    Організуємо високу обчислювальну швидкість та безперебійну роботу з коротким часом відгуку. Використовуємо можливості балансування навантаження та хмарних обчислень для ключових користувацьких операцій та обробки даних у реальному часі для підвищення продуктивності.

    Комунікація із клієнтами

    Клієнти регулярно отримуватимуть оповіщення, свіжу інформацію, відповіді на свої запитання. Корпоративний сайт є інструментом, який допомагає налагодити комунікацію з потенційними та наявними клієнтами. А головне – побудувати довірчу взаємодію. При цьому процес значно спрощується й навіть автоматизується на певних етапах.

    Актуалізація інформації

    Створення корпоративного сайту дає змогу швидко оновлювати інформацію, підтримуючи її актуальною. Діліться новинами компанії, ставайте відкритими перед партнерами та клієнтами, це шлях до зростання та підвищення іміджу. Легко оновлювати ціни, асортимент, надавати потрібну та актуальну інформацію. Повідомляйте про зміни, особливі пропозиції й влучайте прямо в ціль.

    Масштабування компанії

    Деякі завдання корпоративного сайту гарантують зростання компанії. Це відбувається шляхом залучення нових клієнтів, розширення географії впливу та розширення цільової аудиторії. Крім того, корпоративні сайти допомагають виявляти потенційних партнерів та організовувати вигідні для компанії співробітництва та угоди. А це веде до зростання та масштабування.

    Вибудовування іміджу

    Ваші потенційні клієнти та партнери дивляться, як виглядає сайт, яка надається інформація, і що ви пропонуєте. Розміщення фотографій підприємства, детальна інформація про компанію, відгуки клієнтів, розміщення сертифікатів – це позитивно впливає на імідж. Ставайте відкритими, спілкуйтеся з клієнтами зрозумілою для них мовою і їх лояльність не матиме меж. Довірча взаємодія – запорука успішного іміджу та отримання постійних клієнтів.

    Етапи розробки сайту під ключ

    Процес роботи
    01

    Дослідження та формування ТЗ

    Обговорення з клієнтом його побажань, очікувань щодо структури та логіки влаштування особистого кабінету на сайті Чітке ТЗ із термінами здачі проекту

    02

    UI/UX дизайн

    Розробка зручного інтерфейсу та інтуїтивно зрозумілого візуалу особистого кабінету. Затвердження дизайну з клієнтом Прототип екранів особистого кабінету із зручним інтерфейсом

    03

    Розробка кабінету

    Написання програмістами коду та верстка нових сторінок. Подальше тестування розробленого продукту Готова технічна частина проекту

    04

    Інтеграція

    Вбудовування нового функціоналу в сайт, його подальша інтеграція з гаманцями, платіжними системами, чат-ботами та ін. Продукт попередньо готовий до релізу

    05

    Реліз та підтримка

    Реліз та подальший запуск проекту, гарантійне та післягарантійне обслуговування корпоративного порталу Клієнт задоволений якістю корпоративного сайту

    Обговоримо проєкт

    Звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією, це можливість обговорити свої ідеї з експертами з діджиталізації. Залиште свій номер, ми передзвонимо!

      Микола Кисель

      SEO

      Допомагаю своїм клієнтам вирішувати складні бізнес-завдання за допомогою кастомних IT-рішень

      10+
      років у компанії
      100+
      успішних проєктів

      Комплексні рішення

      Ціни та рішення

      01

      Розробка складних сайтів

      Від 10000$
      Замовити

        Часті запитання

        відповідаємо на найпоширеніші питання

        01

        Що лежить в основі розробки складних сайтів?

        Розробка складних сайтів завжди ґрунтується на плануванні. Докладний план дозволяє передбачити можливі проблеми та ризики для розробки. Крім того, вирішальним моментом стане підбір стека технологій та стратегії роботи. Але все це буде неефективним без досвідчених фахівців, які роблять створення складних сайтів простою справою.

        02

        Як формуються ціни на створення складного сайту?

        Створення складного сайту – це індивідуальна розробка, вартість якої залежить від багатьох факторів. Серед них можна згадати й тип майбутнього сайту, і його структуру, дизайн та інше. Також на ціну дуже впливає чисельність команди розробників. Чим більше залучено експертів й чим вони кваліфікованіші – тим дорожче коштує їхня робота. Зв’яжіться з нами й менеджери зможуть точно розрахувати вартість розробки.

        03

        Скільки коштує розробка WEB сайту з особистим кабінетом?

        Вартість розробки сайту залежить від багатьох параметрів. Існують обов’язкові функції, такі як реєстрація та авторизація користувача, створення профілю, навігація, інструменти для роботи або взаємодії з сайтом. Існують додаткові інструменти, такі як створення програми лояльності, окремі кабінети для менеджерів та керівництва, підключення сторонніх сервісів, інструменти для документообігу та багато інших.

        Чим більше функцій впроваджується в сайт з особистим кабінетом користувача, тим дорожче він коштує. При цьому кожен інструмент має власний набір функцій. Наприклад, функціонал реєстрації може бути за номером телефону, з підтвердженням СМС, впровадження «капчі» для захисту від вибору пароля, інструменти авторизації через соціальні мережі. Все це впливає на ціну.

        Ми пропонуємо зателефонувати нам або залишити заявку, щоб детальніше обговорити вартість проекту. Наш консультант докладно розповість вам про всі можливості та відповість на всі ваші запитання.

        04

        Технології для сайтів з особистими кабінетами

        Ми намагаємося підібрати найефективніший стек технологій, який вирішує завдання бізнесу. Наша мета – створити ефективний сайт з особистим кабінетом, який виконуватиме поставлені цілі. Для легких проектів, які не мають високого навантаження або складних завдань та не потребують індивідуальних інструментів, ми використовуємо такі технології, як PHP, MySQL, JavaScript та інші. Вони допомагають якнайшвидше реалізувати проект, не витративши великого бюджету компанії на розробку.

        Але не завжди цей стек спроможний впоратися з поставленими завданнями. Якщо бізнесу потрібне впровадження унікальних інструментів, сайт зазнає великого навантаження або потрібна взаємодія з безліччю сервісів, ми застосовуємо інші технології, серед яких: Vue.JS, Python, Django, PostgreSQL та інші. Завдання наших спеціалістів – створити сайт з особистим кабінетом, який працюватиме швидко, безперервно та безпечно.

        Особливості створення сайту з особистим кабінетом

        Розробка особистого кабінету для сайту відкриває широкі можливості для бізнесу. Впровадження нових інструментів, автоматизація процесів, спрощення документообігу, детальна звітність. Це лише мала частка можливостей, які надає особистий кабінет. Він допомагає організувати роботу всередині компанії, а також покращити взаємодію з клієнтами. Функціонал може бути різним, але є мінімальні рекомендовані інструменти, які необхідно впроваджувати під час розробки особистих кабінетів:

        • форма реєстрації та авторизації користувача з призначенням ролі;
        • картка з персональними даними користувача;
        • історія взаємодії з партнерами та клієнтами;
        • персональні програми лояльності, інформація про знижки, бонуси та інші індивідуальні привілеї;
        • інструменти документообігу для автоматизації та прискорення обробки замовлень;
        • онлайн чат для спілкування між компанією та клієнтом;
        • інструменти автоматичних розрахунків та укладання типових договорів;
        • інструменти звітування.

        Ми допоможемо скласти індивідуальний стек інструментів для вашої сфери бізнесу.

        1. Головна
        2. /
        3. Web розробка
        4. /
        5. Розробка складних сайтів